Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 190 termínů závodů
V minulosti zadáno 10116 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Srdíčka pro všechny a zobrazení

Vloženo dne 05.12.2016

 

Připravili jsme pro Vás novinku, která mnohé usnadní. Pokud jste zaregistrovaní, přihlaste se, pokud ještě ne, zaregistrujte se. Pak si otevřete aktuální termíny a u každého vidíte srdíčko. Pokud na něj kliknete, znamená to, že jste si tento závod zvolili a on se Vám uloží do Vašeho profilu na našich stránkách jako oblíbený.
Tato akce Vám mimo jiné umožní:
- Sestavit si vlastní plán závodů, o které máte zájem
- Protože je řazení podle data, umožní kontrolu, zda jste si nezvolili v jeden den dva závody
- U každého takto uloženého závodu je kolonka Diskuze. Tady je datum posledního příspěvku. Pokud přibude příspěvek nový je značen červeným N. Tak máte přehled o nových diskusních příspěvcích u jednotlivých závodů a nemusíte pracně otevírat a kontrolovat všechny závody, které Vás zajímají, zda tam někdo něco nezveřejnil.
- Závody takto zvolené jsou ve dvou odstavcích. Nejprve Budoucí závody. Pokud závod již proběhl tak se přesune do Minulých.
- Jestliže již závod nechcete dále sledovat, klikněte na symbol zeleného srdíčka a tím jej odstraníte. Tak můžete mít Vaše závody v profilu stále aktuální.
- Toto sledování je také vhodné např. pro pořadatele, kteří mají zájem si přečíst, jak jsou jejich závody hodnoceny a znát názory závodníků. Také se sami mohou do diskuze zapojit.
Symbol čeveného N se také objeví u diskuze na hlavní stránce, pokud tam bude vložen nový příspěvek, který jste ještě nečetli.
Vlevo dole na hlavní stránce je odkaz "Kde se u nás diskutuje". Červené N Vás na to upozorňují. Zobrazuje se posledních 10 příspěvků. Doporučujeme Vám vstupovat na naše stránky jako přihlášení uživatelé.

 

 




Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.