Rybářské žebříčky - Feeder

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 193 termínů závodů
V minulosti zadáno 10094 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Pohár šampionů slibuje velkou podívanou

Vloženo dne 19.09.2018

 

Několik málo dnů zbývá do závodu Pohár šampionů v Lázních Bohdaneč. Startovní listina slibuje velké drama. Z momentálního pořadí v žebříčcích je přihlášeno:
13 závodníků z první dvacítky celostátního žebříčku
5 z první desítky Karlovarského
po 8 z první desítky Královéhradeckého a Pardubického
4 z první desítky Ústeckého
po 2 z první desítky Libereckého, Středočeského a Vysočiny atd.
Těžko tipovat kdo bude po panu Jiráskovi a Musílkovi (oba Chotěboř) třetím vítězem tohoto souboje. Podle žebříčku v TOP 10 letošního roku jsou největšími favority Záhora (5 vítězství), Bartoněk a Machatý (po 4). Nesmíme však zapomenout na jedenáctiletého Pazderku z Hradce Králové, který z deseti vyhraných závodů vybojoval tři vítězství mezi dospělými a rozhodně zamíchá pořadím na čele.
Bude letos vítězem mládí nebo někdo z veteránů nad 55 let. Patří mezi ně Záhora i pět závodníků z první desítky klubového žebříčku veteránů. Opravdu těžko tipovat, zvláště když ve startovní listině jsou poprvé i závodníci z krajů, které se v minulosti účastnili minimálně. Jde především o Karlovarský a Ústecký kraj.
Přijďte se i Vy podívat na umění mistrů „gulášovek“. Rozhodně bude na co. A navíc Vám předvedeme novinky Garbolino, které si budete moci ihned zakoupit nebo objednat.

 

 




Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.