Rybářské žebříčky - Přívlač

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 192 termínů závodů
V minulosti zadáno 10094 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Zjednodušení nových pravidel

Vloženo dne 22.02.2023

 

Na základě projednání a některých vstřícných připomínek od aktivních členů Klubu se nová pravidla upravují a zjednodušují. Především je odstraněna jakákoliv podmínka pro získání pohárů za umístění v žebříčcích na konci roku. Nadále platí to, co v minulých letech (minimálně 6 členů v žebříčku a minimálně 6 započítaných závodů).
Je však žádoucí větší zapojení členů Klubu do organizace a plánování závodů, takže změny jsou následující:

- Ponecháváme „oblastní manažery“, s tím že již nemají povinnost organizovat „Oblastní pohár kraje…“. Ale aktivně se zapojují do organizačních záležitostí v kraji, momentálně je to hlavně aktivita v ligové oblasti a pořádání závodů. Jmenováni jsou zatím dva: Trnka Aleš (Královéhradecký kraj) a Chvála Petr (Pardubický kraj)
- Platí také nový typ závodu „Oblastní pohár kraje...“. Tento závod může zorganizovat jakýkoliv člen Klubu pověřený předsedou Klubu Jedná se o jednorázové jednodenní závody vypsané v kalendářním roce pod názvem „Oblastní pohár kraje ….“ pro danou oblast. Jsou určeny pouze pro členy Klubu (účastníci mohou být i z jiných krajů). Tyto závody jsou mimořádně bodovány větším počtem bodů. Jsou samostatně vyhodnoceny, včetně možného předání věcných cen organizátorem. Mohou být pořádány v následujících kategoriích (Jednotlivci, Veteráni (55+), Týmy, Ženy, Mládež do 15ti let) pouze 1x za rok v každém kraji:

Podpora pro oblastní poháry kraje je následující.
- Poháry pro první tři budou proti dokladu proplaceny z prostředků Rybářských žebříčků, předsednictvo Klubu je může pořadateli také přímo zajistit a zaslat
- Mimořádné bodové hodnocení – u jednotlivců nezávisle na počtu účastníků (minimálně však 6) obdrží první 50 bodů, druhý 49 atd.
- V ostatních kategoriích podle počtu účastníků + 10 bodů

 

 




Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.