Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 190 termínů závodů
V minulosti zadáno 10116 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Prodejny, e-shopy

 

 

 

Rybářský ráj
Pražská třída 8
Hradec Králové
rybarskyrajhk@seznam.cz
Prodejna a e-shop. Poskytuje všem členům Klubu při osobním nákupu slevu minimálně 10-12% na všechny druhy zboží. Nevztahuje se pouze na zboží v akci a doprodeje.
Hungerfish Bulva Pavel
Pardubice
Prodejna v centru Pardubic.Možnost zaparkování. Členům klubu Rybářské žebříčky poskytnuta sleva 10% na veškerý sortiment při předložení klubové průkazky. Otevřeno denně.
Trapercz (Zverimex Sirius)
Pardubická 345
Opatovice nad Labem
info@trapercz.cz
Prodej a distribuce výrobků pod značkou TRAPER. E-shop. Jako výdejní místa slouží prodejny zverimexu Sirius. Konkrétně prodejna v OC Atrium v Hradci Králové a prodejna Sirius v Jaroměři. Dále máme jako výdejní místo s možností doplňkového nákupu prodejnu Sirius v Orlice park shopping ( bývalý Interspar ) v Hradci Králové.
Členům klubu Rybářské žebříčky poskytnuta sleva 10% na veškerý sortiment při předložení klubové průkazky i při nákupu v e-shopu.
SPORT HOBBY
Chelčického 308
676 02 Moravské Budějovice
tel. +420 603 582 078
sportovni-pohary@seznam.cz
Sportovní poháry, plakety, čestné ceny, trofeje, medaile, diplomy, sošky, emblémy, štítky, grawerton, potisk, plechové cedule, trika, ručníky, blahopřání. Naleznete u nás vše pro vítěze. Sleva pro členy klubu Rybářské žebříčky z.s. - 10%
SONA v.d.
U Malého lesa 6
Žďár nad Sázavou
sona@sona.cz
Prodejna a e-shop. Poskytuje všem členům Klubu při osobním nákupu slevu 10% na všechny druhy zboží. Jedná se o rybářské, florbalové a včelařské potřeby.Nevztahuje se pouze na zboží v akci a doprodeje.

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.