Rybářské žebříčky - Plavaná

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 192 termínů závodů
V minulosti zadáno 10094 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Průvodce

 

 

 

Abychom Vám usnadnili orientaci na našich stránkách a informovali Vás co kde najdete, sepsali jsme pro vás následujícího průvodce.
Hlavní strana.
Pod lištou odkazů jsou umístěny články, které Vás upozorňují na novinky webu.
V pravé části je několik oddílů:
Nejprve je informativní o skutečnosti kolik termínů závodů a akcí je vloženo od dnešního dne. Ty, které již proběhly jsou uloženy v Sekci Termíny - Archiv.
Rychlé odkazy.
Vložit nový termín závodu - po otevření se zobrazí tiskopis pro vyplnění propozic závodu (akce), který chcete vložit. Mezi jednotlivými řádky (okénky) přeskakujte klávesou Tab, nikoliv Enter. Také můžete označovat myší.
Vložit výsledky závodu - po otevření se zobrazí tiskopis pro vyplnění výsledků závodu, který chcete zaslat. Mezi jednotlivými řádky (okénky) přeskakujte klávesou Tab, nikoliv Enter. Také můžete označovat myší. Výsledková listina by měla být kompletní, včetně závodníků, kteří nic nechytili.
Doplnit informace o závodu. Zde můžete kdykoliv doplnit a měnit propozice závodu. Po otevření odkazu si vyberete z nabídky příslušný termín a po stisknutí Upravit se vám otevře tiskopis kde je vyplněno to, co je právě umístěno. Cokoliv můžete opravovat. Nám se po odeslání zobrazí jak původní text, tak opravený. V každém případě uveďte kontakt na Vás (telefon, e-mail, abychom v případě Vás pochybností mohli kontaktovat.
Kalendář
V záhlaví jsou dvojité šipky << nebo >> a označení měsíce. Kliknutím na šipky se posunete o měsíc zpět nebo dopředu. Kliknutím na měsíc se Vám ozbrazí všechny termíny v daném měsíci.
Každý den v měsíci je podbarven určitou barvou a ty znamenají:
Bílá - není žádný závod nebo akce
Světle červená - v tomto termínu existuje nějaký závod nebo akce. Kliknutím se zobrazí akce na daný den.
Tmavě červená - znamená dnešní den a existuje nějaký závod či akce.Kliknutím se zobrazí akce na daný den.
Aktuálně zadané termíny. Zde se zobrazují poslední zadané termíny. Nikoliv podle data, ale podle zadání, takže se tam občas může objevit i termín, který už byl. To z důvodu oprav, které provádíme.

Pod ilustračním fotem je zobrazena lišta s jednotlivými tituly a podtituly.
Termíny
Termíny - Vložit termín.Po kliknutí se otevře tiskopis na zaslání propozic a termínu závodu, obdobně jako v Rychlých odkazech. Určeno pro pořadatele závodu, který mají zájem o zveřejnění termínu.
Termíny - Aktuální.Otevře se nabídka aktuálních termínů závodů, které budou. Ty, které proběhly jsou již uloženy v Archivu. Termíny jsou seřazeny podle data, rozdělena podle měsíců. V brzké době Vám nabídneme i zobrazení podle jednotlivých krajů.
Termíny - Archiv. Zde jsou uloženy termíny, které již proběhly v daném roce. Oproti normální termínové listině je však přidána kolonka, zda tento závod obsahuje také výsledek. Pokud je uvedeno "Obsahuje zadaný výsledek", pak kliknutím na odkaz tohoto závodu se objeví nejen propozice, ale pod nimi i výsledky.

Žebříčky
Pod jednotlivýni podtituly se zobrazují žebříčky. Od celostátního přes krajské až po žebříčky žen (pouze ze závodů pořádaných pro ženy) a dětí do 15ti let (opět ze samostatných závodů). Závody pouze pro ženy nebo děti jsou také započítány v celostátním žebříčku, nejsou v žebříčcích krajských. Ženy a děti, které jsou ve výsledkových listinách běžných závodů, jsou uvedeni v žebříčku celostátním a krajském. V záhlaví každého žebříčku bude zároveň uvedeno kolik nejlepších výsledků ze všech započítaných závodů se počítá pro pořadí v žebříčku. Zároveň přidáme i sloupec, který bude zobrazovat celkový počet získaných bodů v sezoně. Bude pouze orientační.

TOP 20
Žebříčky TOP 10 mají stejné členění jako žebříčky. Započítává se do nich umístění závodníků na prvních deseti místech z každé výsledkové listiny. Pořadí se stanoví tak, že nejprve seřadíme 1. místa, pak druhá atd. až po desáté. Obecně platí, že první místo je lepší než např. pět druhých apod.. Kliknutím na jméno závodníka zjistíte, kterých závodů se zúčastnil, jak se umístil a kolik získal bodů. Zároveň jaké je jeho aktuální umístění v celostátním žebříčku.

Klub
Informace doplníme.

Kontakt
Důležité informace o provozovateli tohoto webu.

Archiv
Zde budou uloženy veškeré výsledky a žebříčky z předcházejících let.

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.