Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 189 termínů závodů
V minulosti zadáno 10116 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 12.07.2019
Datum konce závodu 13.07.2019
Místo konání závodu Řeznovice
Kraj Jihomoravský
Název závodu Memoriál Josefa Šafránka
Název vodní plochy rybník Řeznovice
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Popis cesty Řeznovice se nacházejí 5 km od Ivančic rybník najdete u fotbalového hřiště za řekou Jihlavou. K rybníku vede lávka přes řeku ,která se nachází cca 100 m od fotbalového hřiště ,dále se dáte za lávkou doleva a po 100 metrech dojdete k rybníku.
Přihlášky závodníků
Přihlašovat se můžete v Ivančicích, Krumlovská 30 - prodejna Lorpio CZ/SK nebo na e-mail: rybari.reznovice@seznam.cz a zaplatit startovné na účet, který vám bude v e-mailu sdělen. Počet dvojic omezen na 20 !!! Přihláška je platná až po zaplacení startovného.  Přihlašování je možné od 3.6.2019 !!!
Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte. 12.7. 2019 18:00                Registrace 18:10                Losování míst, příprava místa 19:00                Začátek závodu a možnost krmení 13.7. 2019 09:00                Konec závodu 10:00                Vyhlášení výsledků
Způsob losování závodních míst Losem
Typ závodu
Plavaná
Položená
Feeder
Závod pro
Dvojice
Startovné
Dvojice 800 Kč
Zakázané nástrahy Patentka a žívá či nežívá rybka nebo její části !
Krmení
Povoleno
Maximálně na závod 15 litrů rozmíchaného krmení a 2l masňáků
Chytá se na
1 prut
1 návazec
Krmítko: Ano
Doplňující údaje: Dvojice 2 pruty !!!
Typ revíru
Stojatá cca 0,6 ha
Bodování 1g = 1 bod
Ocenění pro vítěze Oceněny budou nejlepší dvojice
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Pravidla závodů:      1. Každý závodník má povoleno chytat na jeden prut s jedním háčkem. (dvojice = 2 pruty) 2. Povolené techniky lovu: plavaná, položená, feeder. 3. Závodu se nesmí zúčastnit jednotlivec, každý chytá ve dvojici, pokud se přihlásí jako dvojice a dorazí jako jednotlivec, nemůže se zúčastnit. 4. Každá dvojice musí mít podběrák, vezírek min. 3m dlouhý nebo EKO sak a vyprošťovač háčků. 5. Vážení ryb bude probíhat po konci závodu nebo v průběhu dle potřeby, ryba nad 5 kg bude vážená ihned po ulovení. 6. Počítají se všechny ryby kromě candáta a štiky. (ihned po ulovení pustit zpět) 7. Bodování - 1 g = 1 bod (při stejném součtu bodů dvojic, bude rozhodovat největší chycená ryba, kterou si dvojice zvolí při vážení a bude změřena) 8. Po zvážení ryb a změření největší ryby zvolené dvojicí potvrdí jeden z dvojice svým podpisem souhlas s kg a cm do karty rozhodčího. 9. Začátek a konec závodů bude ohlášen signálem. 10. Po signálu ukončení závodu se nepočítá zdolávaná ryba ve vodě na prutu. 11. Na závod je povoleno 15 litrů rozmíchaného krmení a 2 litry masňáků. (před startem bude provedena kontrola) 12. Zákaz používání patentky jak malé tak velké a živé či neživé rybky a její části. 13. Los místa - losujeme dvakrát, první los je podle pořadí přihlášení a losuje se pořadí losu a poté se losuje samotné místo v závodě.
Pořadatel Název: Městské lesy Ivančice

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.