Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 184 termínů závodů
V minulosti zadáno 10138 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

 

Datum začátku závodu 28.06.2024
Datum konce závodu 29.06.2024
Místo konání závodu Vír
Kraj Vysočina
Název závodu 24h závod dvojic na Vojtově rybníku
Název vodní plochy Vojtův rybník
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Upoutávka
Přihlášky závodníků
V den závodu od 16:00
Možno předem na email mrspsvir@gmail.com
Možno předem na telefonu +420 605 578 043
▪️e-mail: mrspsvir@gmail.com ▪️telefon: +420 605 578 043 ▪️messenger: @rybarenivir Účast je umožněna pouze předem registrovaným závodníkům. Omezená kapacita 30 závodnických míst. Závod se uskuteční v případě minimálního počtu 20 registrovaných dvojic do 31. května.
Časový harmonogram závodu
První část od 18:00 hodin do 18:00 hodin
  16:00–17:45 PREZENCE a LOSOVÁNÍ MÍST 18:00 ZAHÁJENÍ ZÁVODU 07:30–09:30 SNÍDANĚ 11:30–12:30 OBĚD 18:00 UKONČENÍ ZÁVODU 18:30 VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ
Způsob losování závodních míst Závod je bez přestávky a bez změny stanoviště, které je určeno na základě losování.
Typ závodu
Plavaná
Položená
Feeder
Závod pro
Dvojice
Startovné
Dvojice 1600 Kč
Doplňující údaje: V ceně startovného snídaně a oběd.
Povolené nástrahy Loví se na všechny druhy nástrah.
Krmení
Povoleno
Vnadění a krmení povoleno pouze v průběhu závodu a za pomocí montáže, která je výhradně součástí lovné sestavy a nástrahy (krmítka, košíky, method feeder, PVA apod.). Zákaz vnadění pomocí raket, praků, kober, lopatek, zavážením apod.
Chytá se na
2 pruty
1 návazec
Krmítko: Ano
Doplňující údaje: Závodní dvojice loví na DVA pruty s maximálně JEDNÍM návazcem opatřeným jednoháčkem BEZ PROTIHROTU.
Typ revíru
Stojatá cca 1,20 ha
Osádka ryb Kapr obecný, lín obecný, amur bílý, pstruh duhový, siven americký a bílá ryba.
Bodování Kapr obecný – 1 ks = 10 bodů Ostatní – 1 ks = 2 body (vyjma Střevličky východní) ▪️Jako bodovaná ryba je započítána pouze ta, která je zaseknuta v hlavové části (od úst po okraj žaberního oblouku) a vylovena podběrákem. ▪️Ryba zaseknutá před zvukovým signálem a vylovená do 5 minut po ukončení závodního kola je započítána.
Ocenění pro vítěze 1. místo – ocenění + dárkový poukaz 2×2000 Kč + věcné ceny 2. místo – ocenění + dárkový poukaz 2×1500 Kč + věcné ceny 3. místo – ocenění + dárkový poukaz 2×1000 Kč + věcné ceny 4. až 10. místo - věcné ceny
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) HODNOCENÍ ▪️O pořadí závodních dvojic rozhoduje celkový bodový zisk na základě ulovených ryb dle bodového hodnocení. ▪️Při rovnosti bodového hodnocení rozhoduje o konečném pořadí nejdelší ulovená ryba (závodní dvojice má právo nechat si rozhodčím 3× za celý závod změřit a zapsat úlovek). ▪️V případě shodnosti rozhodné délky zapsané nejdelší ryby o pořadí rozhodne celkový počet ulovených ryb.   PRAVIDLA ▪️Závod je bez přestávky a bez změny stanoviště, které je určeno na základě losování. ▪️Začátek a konec závodu je oznámen zvukovým signálem.   Lovná místa jsou označena: Červená 1–15 Zelená 1–15 ▪️Šířka sektoru 6 m. ▪️Je umožněno stanování a bivakování   ▪️Každá závodní dvojice musí být vybavena podběrákem, vyprošťovačem háčků a vezírkem nebo sakem. ▪️Závodní dvojice zdolává a vylovuje rybu sama za pomoci podběráku. ▪️Závodní dvojice vyčká do příchodu rozhodčího, do té doby musí být ulovená ryba ponechána ve vodě v podběráku či vezírku nebo saku. ▪️Ryby budou po obodování rozhodčím neprodleně vráceny zpět do vody. ▪️Úlovky zapisuje výhradně rozhodčí. ▪️Rozhodčí má právo kdykoliv zkontrolovat použitou nástrahu, návnadu a montáž.   Porušení pravidel: ▪️Nerespektování vypsaných pravidel závodu. ▪️Nedodržení etiky sportovního rybolovu. ▪️Nerespektování pokynů rozhodčího. Porušení pravidel může vést k diskvalifikaci závodníka.   Protest: ▪️Závodní dvojice má právo vznést protest, proti jednání ostatních závodníků či výsledkům, při složení kauce 1000 Kč. V případě uznání protestu bude kauce vrácena, v opačném případě propadá částka pořadateli. Protest řeší zástupce pořadatele se závodní dvojicí, která protest vznesla. Obecné: ▪️Pořadatel si vyhrazuje právo učinit změnu v propozicích. V případě nekompletního obsazení závodu má pořadatel právo upravit ceny pro závodníky! ▪️Osoba mladší 18 let se může účastnit pouze se souhlasem zákonného zástupce. ▪️Závodníci startují na vlastní nebezpečí. Registrací souhlasí s pravidly a svůj souhlas stvrzují uhrazením startovného. ▪️Závodníci souhlasí s pořizováním fotografií a video nahrávek, které mohou sloužit pro mediální a propagační účely. ▪️Všichni závodníci jsou povinni se zúčastnit vyhlášení výsledků. ▪️Rybářské závody se konají za každého počasí. ▪️Přerušení závodu je možné v případě živelné pohromy, ohrožení rybí obsádky či životů závodníků.   OBČERSTVENÍ Po celý závod je pro závodníky a návštěvníky připraveno bohaté občerstvení.    
Hlavní sponzor závodu Název: Kraj Vysočina
Pořadatel Název: Moravský rybářský svaz, z.s. pobočný spolek Vír
WWW: www.bit.ly/rybarenivir
Email: mrspsvir@gmail.com
Telefon: +420 605 578 043

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.