Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 184 termínů závodů
V minulosti zadáno 10138 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Organizace závodu(1)
Losování(1)
Revír(1)
Občerstvení(1)
Vyhlášení a ceny(1)
Celkové hodnocení(1)

Dosud hodnotil 1 uživatel.

 

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 31.08.2017
Datum konce závodu 03.09.2017
Místo konání závodu Leština u Strmilova
Kraj Jihočeský
Název závodu LEŠTINSKÁ PADESÁTKA
Název vodní plochy Křivohlav
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně



Přihlášky závodníků
Možno předem na email petrmutant@email.cz
Možno předem na telefonu 735 086 520
Dvou nebo tří členný carp team.
Pořadatel závodu Petr Novotný, tel. 735 086 520 emeil- petrmutant@email.cz.
pro max. 23 dvou až tří členných družstev, kdy třetí člen je veden jako pomocník a může se aktivně účastnit lovu.
Startovné 3.500kč se bude platit bankovním převodem na účet Číslo účtu: 3035551033/0800 nejpozději do 7 dnů od zaslání vaší přihlášky (do zprávy pro příjemce uvést jméno týmu nebo závodníka) a došlou platbu potvrdím smskou a nebo emailem.
Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte. Čtvrtek 31.08.2017
od 15:00 – příjezd
17:00 – LOSOVÁNÍ
po ukončení losování – přesun na lovná místa
Pátek 01.09.2017
od 08:00 – příprava lovného místa (pouze ze břehu)
08:00 -začátek závodu
Neděle 03.09.2017
10:00 – konec závodů
11: 00 vyhlášení
Způsob losování závodních míst Samotné losování lovných míst proběhne dne 31.08.2017. v 17:00 na rybníku v Leštině a to tak, že kapitán CT vylosuje pořadí v kterém se bude následně losovat místo lovu.
Typ závodu
Položená
Závod pro
Tým
Startovné
Tým 3500 Kč
Povolené nástrahy Povolená nástraha boilies a pelety
Krmení
Povoleno
Partikl (VAŘENÝM,NIKOLIV V SYROVÉM STAVU !!!!!)možno zakrmit, i na něj lovit . Za partikl se považuje také tygří ořech a kukuřice.Možno vnadit také METHOD MIXEM. !!!! MAXIMÁLNÍ MNOŽSTVÍ KRMENÍ JE VÁHOVĚ OMEZENO NA 10KG BOILIES A PELET, A PARTIKL+METHOD MIX MAX 20 KG .
Rozhodčí má právo kdykoliv zkontrolovat použitou nástrahu, návnadu,montáž,množství krmení návnady a nástrahy . team je povinen umožnit na žádost rozhodčího kontrolu připraveného krmení např. v autě, bivaku a podobně. Vnadění a samotný lov se bude provádět výhradně ze břehu.
Chytá se na
Doplňující údaje: Lov ryb je povolen na čtyři pruty.
Typ revíru
Stojatá cca ha
Bodování Bodovanou rybou je kapr a amur. Bodování provádí rozhodčí, po zvážení a zapsání bodů musí být ryba, neprodleně vrácena vodě v jeho přítomnosti. Sakování ryb, např. z důvodu focení, je nepřípustné!! V případě fotodokumentace je nutné rybu vrátit do vody v co nejkratším možném čase. Zasakovat rybu může team jen v případě momentální nedostupnosti rozhodčího. Vítězem závodu se stává team s nejvíce body . V případě rovnosti bodů rozhoduje o pořadí nejtěžší ulovená ryba. Ryby se zapisují do tabulky na dvě desetinná čísla (např. 12,18 kg).
Ocenění pro vítěze 1-3 místo pohár +peněžní odměna
Největší ulovena ryba pohár+ Peníze
4-10 místo věcné ceny
!!! Finanční odměna dle zučastněných závodníku!!!
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Ve čtvrtek 31.08.2017 od 18:00 se mohou závodníci přesunout na vylosovaná místa a započít se stavbou tábora . Příprava a zakrmení lovného místa je povoleno až 01.09.2017 od 8:00,tedy až v čase započetí samotného závodu. Do začátku závodu nesmí být zahájen samotný lov, ani příprava,nebo jaká koliv úprava lovného místa. Je zakázáno označování lovného místa bojkami (tyčová, plovoucí - MARKER aj.)
Lovný sektor
Každý CT vylosuje sektor, který je vyznačený v terénu páskou. Na vodě je sektor omezen přímkou – kolmicí na protější břeh, prodlouženou z ohraničení pobřežního sektoru. V případě sporu rozhodne o hranici sektorový rozhodčí, který své rozhodnutí potvrdí do startovního lístku. Jakékoliv změny hranic sektoru a manipulace s ohraničující páskou v průběhu závodu nebudou tolerovány a jejich překročení bude považováno za hrubé porušení pravidel. Do sektoru má přístup pouze soutěžní družstvo, rozhodčí a pořadatelé. Dalším osobám je vstup povolen pouze s vědomím rozhodčího, team je zodpovědný za přítomnost, ne však pouhý průchod, cizích osob ve svém sektoru.
Lov
Lov kaprů a to v režimu systémem CH a P ( chyť a pusť ).
Povolená technika lovu
Každý CT loví na čtyři pruty s koncovou udicí s jedním jednoháčkem bez protihrotu, nástraha tzv. na vlas. Montáž musí být provedena tak, aby v případě utržení udice došlo k uvolnění použité zátěže. Povolená nástraha boilies a pelety Partik (VAŘENÝM,NIKOLIV V SYROVÉM STAVU !!!!!)možno zakrmit, i na něj lovit . Za partikl se považuje také tygří ořech a kukuřice.Možno vnadit také METHOD MIXEM. !!!! MAXIMÁLNÍ MNOŽSTVÍ KRMENÍ JE VÁHOVĚ OMEZENO NA 10KG BOILIES A PELET, A PARTIKL+METHOD MIX MAX 20 KG . Rozhodčí má právo kdykoliv zkontrolovat použitou nástrahu, návnadu,montáž,množství krmení návnady a nástrahy . team je povinen umožnit na žádost rozhodčího kontrolu připraveného krmení např. v autě, bivaku a podobně. Vnadění a samotný lov se bude provádět výhradně ze břehu. MAXIMÁLNÍ DÉLKA NÁVAZCE NENÍ OMEZENA Sestavy,udice e háčky budou během závodu často kontrolovány. Porušení těchto zákazů a omezení se bude trestat okamžitým vyloučením ze závodu,bez jakého koliv předchozího upozornění !!!
Povolené vybavení:
Vnadící prut, raketa, cobra, prak, katapult.
Povinné vybavení: Každý CT musí být vybaven vhodnými kaprařskými podběráky o délce ramene alespoň 90 cm, odháčkovacími matracemi s bočnicemi ( bazének ), vyprošťovačem háčků, desinfekčním prostředkem k ošetření ryb, a 4 ks ekosaku. Je nutný i mobilní telefon pro spojení s rozhodčími.(Bude sděleno před zahájením závodu) K podebírání ryb se smí používat pouze podběrák s minimálním rozpětím ramen 90 cm, používání menšího podběráku je zakázáno.
Pohyb a chování v průběhu závodu
Každý z účastníků závodu včetně jejich doprovodu je povinen chovat se ohleduplně k přírodě. Je přísně zakázáno jakkoliv poškozovat pobřežní porosty, rozdělávat oheň jinak, než v nadzemních zařízeních (gril, vařič). Po ukončení závodu je každý povinen odklidit odpadky na předem určené místo do připraveného kontejneru. V průběhu závodu je soutěžícím a jejich návštěvám přísně zakázáno přejíždění motorovými vozidly kolem nádrže, soutěžící mají svá vozidla zaparkována na předem určeném místě.. Porušení tohoto nařízení může vést k vyloučení týmu ze závodu. Při porušení společenských pravidel před, v průběhu i po skončení závodů může být člen případně celý carp tým bez náhrady vyloučen ze závodu. Výsledky vyloučeného týmu se anulují, v případě vyloučení týmu po ukončení závodu propadá případná výhra ve prospěch pořadatele. Všichni přítomní se zúčastňují dobrovolně a na vlastní nebezpečí. Případná vzniklá škoda nebude účastníkům závodu pořadatelem hrazena a pořadatel za ni nenese žádnou odpovědnost. Účastníci, kteří způsobí škodu před, v průběhu anebo po ukončení závodu, jsou povinni tuto škodu nahradit.
Každý soutěžící má právo vznést protest a to v případě, že bude mít podezření na porušování pravidel závodu, nikoliv však na pravidla samotná. Protest musí být podán písemně a neprodleně při zjištění podezření k rukám hlavního rozhodčího. Podání protestu je zpoplatněno částkou 4000,-Kč, která v případě neuznání protestu propadá ve prospěch pořadatele. Na protest podaný v jiné formě nebude brán zřetel a žádný z rozhodčích se jím nebude zabývat. Případný protest řeší JURY, která bude stanovena před zahájením závodu. Členové JURY : ředitel závodu; hlavní rozhodčí; kapitáni dvou vylosovaných týmů (plus jeden náhradník).

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.