Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 183 termínů závodů
V minulosti zadáno 10138 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 22.09.2017
Datum konce závodu 24.09.2017
Místo konání závodu Přáslavice
Kraj Olomoucký
Název závodu Hard carp weekend 2017
Název vodní plochy Vrtůvka
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Popis cesty Závod proběhne na vodní nádrži Vrtůvka, mezi obcemi Přáslavice a Mrsklesy. U hlavní cesty Vás navedou směrovky.
Upoutávka
Přihlášky závodníků
Možno předem na telefonu +420 601 128 182
Počet startujících týmů: 12 týmů.
Přihlásit do závodu se můžete pod příspěvkem s fotografií- přihlášení do závodu v události na FB stránkách www.facebook.cz/flamebaits
přihlášením pod příspěvěk se zaregistrujete. Pokud nevlastníte Facebookový profil, lze se přihlásit na čísle Tel. +420 601 128 182, kde zjsitíte, zdali je ještě volné místo, případně pokud ANO, přidáme Vás.
Přihláška je platná po zaplacení zálohy 50% startovného do 14-ti dnů od podání přihlášky. Po tomto datu budou osloveni náhradníci.
Po platném přihlášení závodníkům napíšeme nebo zavoláme na telefon, jehož číslo uvede k přihlašovacímu příspěvku který bude ve formátu- Název týmu- Příjmení 1. Závodníka, 2. Závodníka, případně 3. Závodníka, číslo na kapitána.
Systém hrazení startovného
Zálohu ve výši 50% celkového startovného- tedy 3.000,- Kč uhraďte na BÚ 2114490668/2700 nejpozději do čtvrtku 31.8.2017. Do správy pro příjemce napište prosím název Týmu a příjmení závodníků. Dle pořadí zaplacení zálohy startovného se určuje pořadí losování o lovné místo.
Zbylou částku do 100% výše startovného závodníci uhradí na stejný účet nejpozději do pátku 15.9.2017.
Po uzávěrce závodu se startovné nevrací, tým může nahlásit náhradní tým.
Upozornění: Závodníci hlavních sponzorů budou losovat přednostně. (nejvýše 2 týmy)
Tato organizace platebních požadavků je z důvodu zavedení EET- proto veškeré platby musíme přijímat na náš bankovní účet. Na základě Vaší platby Vám na vyžádání na Váš email pošleme fakturu. Při požadavku na uhrazení zbylé části (50%) až na místě- volejte na 601 128 182. Děkujeme za pochopení.
Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte. 22.9.2017
od 14:00 mapování míst, možnost posezení, zajištěno občerstvení- pstruh z udírny, grilu, atp.
od 15:00 do 16:00 registrace týmů
od 16:00 losování míst
Po vylosování místa se závodníci mohou ihned přemístit na lovné místo.
17:00 START ZÁVODU!
24.9.2017
16.00hod ukončení závodu
17.30hod vyhlášení výsledků (pokud budeme rychlejší s balením- můžeme dříve)
Způsob losování závodních míst Losování podle pořadí zaplacených záloh bude sestavena startovní listina, podle které zástupce týmu vylosuje pořadí losu pro losování místa.
Vylosované místo- Los který zástupce týmu vylosoval nelze s nikým vyměnit ani vrátit! Po vylosování obdrží tým mapu s vyznačeným místem lovu a propozice závodu.
Typ závodu
Položená
Závod pro
Tým
Startovné
Tým 6000 Kč
Doplňující údaje: Startovné: 3000,-Kč za jednoho rybáře/ 6000,- za tým (při tříčlenném týmu platí tým pouze 6000,- Kč, tedy za jednotlivce 2.000,-
Povolené nástrahy boilie, pelety, plovoucí boilie, kukuřici a jejich umělé napodobeniny(dipy, obalovací těsta)
Zakázané nástrahy NESMÍ SE POUŽÍVAT LUŠTĚNINY A NEVAŘENÁ KUKUŘICE
Krmení
Povoleno
method mix, partikl, pelety a boilie.Celková váha krmení nesmí přesáhnout celkem 3kg na 1tým/den. Do tohoto krmení se nepočítají nástrahy, které budou umístěny výhradně pod háček.
Chytá se na
Doplňující údaje: Tým chytá stále na 4 pruty
Typ revíru
Stojatá cca ha
Bodování Kapr a amur do 50cm = 10 bodů, od 50cm = každý další cm 1 bod (příklad: kapr 69= 29 bodů)
Jeseter - 20 bodů/kus
Všechny ostatní ryby (kromě bílé ryby a dravých ryb) 10 bodů/kus
Ocenění pro vítěze 1.místo - Věcné rybářské ceny + dárkové balení produktů FlameBaits + 50l sud piva + poukaz na rybolov na rybníku Vrtůvka na 3 dny + poháry
2.místo – Věcné rybářské ceny + dárkové balení produktů FlameBaits + 30l sud piva + poukaz na rybolov na rybníku Vrtůvka na 3 dny + poháry
3.místo – Věcné rybářské ceny + dárkové balení produktů FlameBaits + 15l sud piva + poukaz na rybolov na rybníku Vrtůvka na 3 dny + poháry
Největší (délka) ulovený kapr – Bedna piva + boilies FlameBaits + pohár
Největší (délka) Jeseter– Bedna piva + boilies FlameBaits + pohár
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) !Každý závodník má v ceně startovného celý víkend pivo ZDARMA! (v rámci zájmu o Vaše zdraví, prosíme jednotlivce- „nepijte denně více než 30 piv“- děkujeme)
Při registraci bude možnost objednat snídani, oběd a večeři na celý víkend. Jídelníček bude na místě. Celý víkend budou k dispozici dobroty z grilu a udírny.
Pravidla závodu
Závodní tým tvoří 2-3 členové nad 18let (s vyjímkou na vyžádání), kteří se po registraci nemohou změnit. Tým loví nonstop na čtyři pruty na položenou s jedním návazcem.
Tým od prutů může opustit dál než 30m vždy jen jeden člen. Nesmí se používat žádná krmítka na montáži. Vyjímkou je PVA.
Závodník je povinen na požádání rozhodčího vytáhnout udici z vody ke kontrole.
Vnadit se smí – method mix, partikl, pelety a boilie.
Jako nástrahu pod háček můžete použít – boilie, pelety, plovoucí boilie, kukuřici a jejich umělé napodobeniny(dipy, obalovací těsta)
NESMÍ SE POUŽÍVAT LUŠTĚNINY A NEVAŘENÁ KUKUŘICE
Celková váha krmení nesmí přesáhnout celkem 3kg na 1tým/den Do tohoto krmení se nepočítají nástrahy, které budou umístěny výhradně pod háček.
Každý tým bude mít podložku na ryby (nejlépe vaničkového typu), EKO sak není povinností, desinfekci pro případ poranění ryby a podběrák s rameny min 70cm.
V závodě je zakázáno používat loď (i RC), echolot typu deeper je povolen, nesmí se zakrmovat z lodi- ani před zahájením závodů.
VŠE CO NENÍ POVOLENO JE ZAKÁZÁNO
Pořadatel závodů si vyhrazuje právo ve vyjíměčných situacích změnit během závodů pravidla. K tomuto úkonu budou náhodně vybrání tři zástupci týmů, kteří mají hlasovací váhu jednotlivě 20%.
Přihlášením a zaplacením startovného do závodu tým souhlasí:
- s místním rybářským řádem, pravidly soutěže a bere na zřetel, že se účastní těchto závodů na svoje nebezpečí,
- své lovné místo opustí uklízené a neznečištěné.
- fotografie a dokumenty se jménem týmu může pořadatel zveřejnit při on-line přenosu, tak na svých webových stránkách a při propagaci rybářského sportu.
Při hrubém porušení pravidel uvedených v propozicích, hrubém a nevhodném zacházením s ulovenou rybou, či provinění proti rybářským pravidlům tohoto závodu bude team diskvalifikován! Bez nároku vrácení startovného
Protest může podat kterýkoliv člen závodního týmu pořadateli závodu nebo hlavnímu rozhodčímu a to neprodleně. Pokud team podává protest, musí složit k rukám pořadatele závodu kauci ve výši 1.000,- Kč, oprávněnost protestu bude posuzovat komise ve složení pořadatel závodu, hlavní rozhodčí, dva vylosovaní kapitáni jiných týmů, kapitán týmu, kterého se protest týká a přizván bude i kapitán, který protest podal, ten ovšem nemá rozhodovací právo. Při neoprávněnosti protestu propadá kauce ve prospěch pořadatele. Na protesty podané po vyhlášení závodu nebude brán zřetel.

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.