Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 192 termínů závodů
V minulosti zadáno 10116 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

 

Krátce z porady předsedů

Vloženo dne 06.10.2017

 

Ve středu 4.10.2017 se konala porada předsedy spolku a předsedy Klubu. Jednalo se o dokončení letošní sezony a projednány byly některé návrhy na rok 2018:
a) Mimořádně napínavá bodová situace v celostátním žebříčku graduje. Od 15.10.2017 nebudou zveřejněny výsledky závodu, který nebyl alespoň 48 hodin před začátkem konání zveřejněn na www.rybarskezebricky.cz.
b) Poslední termín na zaslání výsledku závodu za rok 2017 je 5.1.2018. Pak bude žebříček uzavřen.
c) Potvrzen datum a místo zakončení sezony 2017. Sobota 24.2.2018. Program: cca od 12 hodin - burza ryb. potřeb, předvedení novinek renomovaného výrobce (bude upřesněn), předání ocenění za rok 2017, after párty s oldies diskotékou.
Dále bude do konce roku projednáno se širším vedením Klubu:
- návrh, aby se do našich žebříčků nezapočítávaly výsledky ligových a pohárových závodů (mohou být výjimky předem oznámené, např. Mazec Cup, Pohár veteránů apod.) z termínové listiny ČRS a MRS. Pokud návrh projde, pak budeme sice zveřejňovat termíny i výsledky, ty však nebudou započítané, což bude vždy v propozicích zdůrazněno.
- návrh, aby se závody spolku ve všech kategoriích konaly kompletně jako dvoudenní v jeden určený víkend. Předběžný program: sobota dopoledne Mistrovství Klubu kategorií ženy, mládež a veteráni, sobota odpoledne týmové Mistrovství Klubu. Neděle Velká cena spolku jednotlivců, pouze pro členy Klubu. Vše závisí na tom, zda se podaří zajistit odpovídající revír s dostatečným zázemím a sociálním vybavením.
Podrobnosti budu projednány na dalších schůzích.
Ing. V. Staněk - předseda spolku
A. Trnka - předseda Klubu

 

 




Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.