Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 179 termínů závodů
V minulosti zadáno 10135 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 25.09.2015
Datum konce závodu 28.09.2015
Místo konání závodu Červený Kostelec
Kraj Královéhradecký
Název závodu RCCC DAIWA 2015
Název vodní plochy rybník Brodský
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Upoutávka
Přihlášky závodníků
Možno předem na email rccc.bestcarper@seznam.cz
Přihláška: nejprve poslat přihlášku na mail pořadatelů, po potvrzení přihlášky je možno zaplatit. Termín zaplacení nejpozději do 15.4.2015. Přihláška musí obsahovat: Jméno, příjmení, rok narození, místo bydliště, telefon, e-mail a počet účastí na RCCC. Zašlete na mail:rccc.bestcarper@seznam.cz (předmět emailu: Přihláška RCCC2015)
Hraďte na účet 27-0714490267/0100 se zprávou pro příjemce název RCCC- jméno rybáře, pokud neuhradíte v termínu, bude osloven náhradník.
Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte. 25.9.-28.9.2015
pá: 12,00 losování,
pá: 14,00 zahájení,
po: 12,00 konec závodu,
13,30 vyhlášení výsledků.
Typ závodu
Položená
Závod pro
Jednotlivce
Startovné
Dospělí 3500 Kč
Typ revíru
Stojatá cca ha
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Co se bude chytat: Naprosto vyjímečný závod v Čechách, závod jednotlivců, lovit se bude Kapr nad 75 cm, to nejdůležitější, závod v klasickém anglickém způsobu lovu: ze břehu, bez lodi a echolotu, bez pomoci druhého, každý sám za sebe !!! Jen vítěz bude králem, jak říká staré anglické přísloví. Letošní ročník přinese speciální bodování lína nad 35cm, amura nad 80cm, což přispěje k atraktivitě závodu.
Pravidla: On-line vážení ulovených ryb na telefon pořadatelů. Lov i vnadění pouze ze břehu. Losovaná místa jsou předem označena na břehu i na vodě, lov probíhá kolmo směrem na vodu. Bodovaná ryba se musí po vážení šetrně vrátit do revíru. Rozhodující je měrná sestava rozhodčích, stejná pro všechny účastníky. Pokud ryba dosáhla požadované délky váží se v identické vážící tašce a váze rozhodčích. Lov na dva pruty/osoba. Klasická montáž, háček bez protihrou. Krmení neomezeno pořadatelem. Nástraha=boilies,peleta,partikl. Povinností je podběrák ramena 80cm a kapří podložka, voda na omytí ryby. Povinnost základní vlasec 0,28 minimálně a 8 m monofil min. 0,40mm šoková montáž. Trofejní a zajímavé ryby budou při vážení zdokumentovány. Ceny pro všechny účastníky stejné, jen individuální ceny navíc. Celkový počet účastníků je dvacet dva.Šest rozhodčích,dva organizační pracovníci a dva pořadatelé. Na stanovišti pořadatelů vždy vyvěšeny aktuální výsledky. Rozhodčí budou mít vždy u sebe aktuální informace o stavu výsledkové listiny a na požádání je vydají k nahlédnutí. Váhu při zápisu do výsledkové sestavy potvrdí vždy lovec i rozhodčí vzájemně. Porušením pravidel se rovná anulaci předchozích úlovků, vážné porušení, dikvalifikace bez možnosti vrácení startovného.
Cena za účastníka 3.500 (se stravou, pátek večeře-neděle+sobota oběd a večeře-pondělí oběd) bonus k individuálnímu závodu dovoz stravy až na místo, oběd dle vlastního výběru). Závodník si zajistí pouze snídani a pitný režim. Startovní listina na webu www.rcccarp.cz. Startovní listina bude vydána nejpozději 15.4.2015.
Pořadatel Název: VP fishing sport
Email: rccc.bestcarper@seznam.cz
Telefon: 603 253 895

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.