Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 184 termínů závodů
V minulosti zadáno 10135 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 02.05.2015
Místo konání závodu Žitná
Kraj Jihočeský
Název závodu Rybářské závody
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Přihlášky závodníků
V den závodu od 07.00
Možno předem na email sdh.zitna@seznam.cz
Možno předem na telefonu 606 323426
Počet závodníků na rybářských závodech je omezen na 60 chytajících. Rybářské závody jsou určeny i pro děti a nerybáře!!!
V případě jakýchkoliv dotazů využijte naši e-mailovou adresu: sdh.zitna@seznam.cz, na které se budeme snažit, co nejdříve odpovědět. Rovněž lze volat i na telefonní číslo 606 323426, kde je možné poskytnout bližší informace k rybářským závodům.
Závazná předregistrace závodníků bude řešena následujícím způsobem:
Vážení rybáři, chtěli jsme zvolit samotnou registraci co nejjednodušší a zbytečně Vás nezatěžovat zbytečnou administrativou a proto jsme zvolili níže uvedenou variantu. Vzhledem k velkému zájmu o naše rybářské závody, doporučujeme se předregistrovat, aby měl rybář jistotu volného místa!!!
Předregistrace začíná jeden týden před začátkem rybářských závodů (od soboty 25.4.2015 do pátku 1.5.2015), kdy stačí zavolat nebo poslat SMS zprávu v době od 08.00 hod. do 18.00 hod. na telefonní číslo 606 323426, kde závodník uvede své jméno a příjmení, kategorii v které bude chytat (dětská do 15 let a dospělá), telefonní číslo a bydliště (stačí pouze obec, např. Netolice).
V den samotných závodů nejdříve však v době od 05.00 hod. do 07.00 hod. MUSÍ již předregistrovaný rybář opět zavolat nebo zaslat SMS zprávu na shora uvedené telefonní číslo, kde potvrdí svou účast. Pokud tak neučiní, bude automaticky vyškrtnut z předregistrace a jeho místo bude přiděleno jinému rybáři.
Předregistrovaný rybář má dále za povinnost se na místo rybářských závodů dostavit v den ryb. závodů nejpozději do 07.30 hodin.
Pokud nebude kapacita volných míst zaplněna samotnou předregistrací, bude se možné přihlásit na místě v den rybářských závodů.
V případě, že se rybář předregistruje a nepřijede nebo se včas neomluví, nebude již nikdy připuštěn k předregistraci!!!
Časový harmonogram závodu
První část od 08.30 hodin do 10.30 hodin
Přestávka od 10.30 hodin do 11.30 hodin
Druhá část od 11.30 hodin do 13.30 hodin
Způsob losování závodních míst Stejně jako při posledních závodech bude každý chytající před zahájením losovat startovní místo, kde již bude uvedeno i druhé místo lovu. Např.: pokud si závodník vylosuje č.1, tak jeho druhé lovné místo bude č. 31, u č. 2 to bude č. 32 a tak dále až k poslední kombinaci čísel 30/60. Tímto způsobem se docílí, že každý chytající bude při každém kole na zcela jiném místě.
Typ závodu
Plavaná
Položená
Feeder
Závod pro
Jednotlivce
Startovné
Dospělí 150 Kč Mládež 100 Kč
Chytá se na
1 prut
2 návazce
Typ revíru
Stojatá cca ha
Osádka ryb Rybník je silně zarybněn zejména kaprem, ale máme zde i ostatní druhy ryb: amury, štiky, tolstolobiky, okouny, sumce, jesetery. V našem 3/4 hektarovém rybníčku máme více než 1500 ks ryb. Při posledních podzimních závodech dne 27.9.2014 nachytal vítěz přes 10 metrů ryb. Největší doposud ulovený kapr měl délku 72 cm a štika rovněž 72 cm, ale máme zde i větší! Žádáme všechny účastníky rybářských závodů, aby se k uloveným rybám chovali šetrně!!!
Bodování Při ulovení ryby bude změřena míra (délka ryby) a zapsána ze strany pořadatele do závodního lístku, který každý obdrží při registraci a zaplacení startovného u pořadatele. Konečné pořadí závodníků bude stanoveno podle celkově ulovené míry. Měřit se bude každá ulovená ryba.
Ocenění pro vítěze Každý dětský chytající obdrží od pořadatele cenu, bez ohledu na konečné pořadí.
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Občerstvení a pěkné počasí snad již konečně zajištěno :-) Tímto jste všichni srdečně zváni.
Pořadatel WWW: http://www.hasicizitna.cz/

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.