Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 177 termínů závodů
V minulosti zadáno 10135 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 02.10.2015
Datum konce závodu 04.10.2015
Místo konání závodu Horní Suchá
Kraj Moravskoslezský
Název závodu 50 - ti hodinový závod dvoučlenných týmů
Název vodní plochy Nebesák
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Upoutávka Zobrazit propozice
Přihlášky závodníků
Možno předem na email rybolov@jezeronebesak.cz
Možno předem na telefonu +420 777 551 262
Počet týmů:maximálně 20
Přihlášky:Zasílejte s názvem týmu, jmény závodníků a telefonními kontakty na všechny závodníky.
Lukáš Krucina(email: rybolov@jezeronebesak.cz, mobil: +420 777 551262)
Přihláška je platná až po zaplacení startovného!
Startovné:
Startovné se platí pouze bankovním převodem na účet, který bude zaslán na e-mail přihlášeného týmu a to nejpozději do 10-ti dnů od potvrzení Vaší přihlášky. Do poznámek pro příjemce uveďte jméno týmu!
Číslo účtu:159250239/0600(GE Money Bank)
Veškeré informace ohledně platby obdrží tým e-mailem.
V případě zrušení účasti týmu po 11. září2015 se startovné nevrací!
Časový harmonogram vícedenních či 24. hodinových apod. Vyplňte. Pátek 2. října2015
06:00 -06:30 hod. snídaně
06:30 -07:00 hod. prezentace (veškeré informace o průběhu závodů)
08:00 -08:30 hod. losování
08:30 -10:00 hod. příprava lovného místa
10:00 hod. start závodu
Neděle 4. října 2015
12:00 hod. končení závodu
14:00 hod. vyhlášení výsledků
Způsob losování závodních míst Nejdříve se vylosuje pořadí, v jakémbudou jednotlivé týmy losovat sektory a v tomto vylosovaném pořadí, pak vedoucí týmů vylosují svůj sektor. Losuje se pouze jednou, výměna místa není možná.
Typ závodu
Položená
Závod pro
Dvojice
Startovné
Dvojice 4999 Kč
Typ revíru
Stojatá cca ha
Bodování Bodovanou rybou je kapr a amur od 5kg včetně! Rozhodující je její váha, která se sčítá. V případě, že dojde ke stejnému výsledku u dvou a více týmů, rozhoduje o pořadí nejtěžší ulovená ryba.
Ocenění pro vítěze 1. místo-Poháry, poukaz v hodnotě 12.000,-na prestižní závody Hejlov na rok 2016 (HEJLOVSKÉ ENDURO 2016)+ finanční hotovost 5.000,-+ víkendové povolenky na jezero Nebesák
2. místo-Poháry, finanční hotovost 10.000,-víkendové povolenky najezero Nebesák
3. místo-Poháry, finanční hotovost 6.000,-víkendové povolenky na jezero Nebesák
Nejtěžší kapr závodu-Pohár, věcné ceny
První bodovaná ryba závodu-Věcné ceny
Poslední bodovaná ryba závodu-Věcné ceny
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Stravování:
V pátek od 6 hodin ranní snídani pro závodníky (klobásky, párky, polévka, kafe a čepované pivko)
Povinná výbava:
podběrák (minimální délka ramene 100 cm), velká a silná podložka minimálně 100x50cm, dezinfekce, minimálně 4x ekosaky
Pravidla:
Závod probíhá systémem chyť a pusť!
Soutěží dvoučlenná družstva -týmy, každý tým chytá (loví) na 4 pruty, každý prut s jedním návazcem. (háčky pouze bez protihrotu nebo s protihrotem zamáčk nutým nebo upilovaným). Povolen pouze lov na položenou. Povolujeme lov na zig-rig.Na tuto montáž můžete použít Pop-upnebo plovoucí pěnu. Nesmí se používat šokové pletené šňůry. Nesmí se požívat drátěná feederová ani jiná krmítka. Nesmí se namačkávat vnadící, krmítková a jiná směs na olovo.
Zavážení nástrah není povoleno jakýmkoliv způsobem. Při krmení, nahazování, zdolávání a podebírání ryby nesmí závodník opustit vymezený sektor, který je vyznačen kolíky s číslem (hranice sektoru je vždy pomyslný pravý úhel od břehu rybníka nebo se řídíte dle vymezení páskami od pořadatelů ). Pokud ryba vjede na sousední stanoviště a dotkne se sestavy sousedního týmu (zamotá, nebo se spustí signalizátor) může tento tým podat protest, ale nemusí. Protest se musí nahlásit IHNED! V případě protestu se ryba nebude počítat. Vstoupit do vody může závodník pouze při podebírání ryby, ale jen před svým sektorem a jen po kolena. Během soutěže smí do sektoru vstoupit pouze úsekový a hlavní rozhodčí.Ostatní se souhlasem závodníků. Závodník je povinen na požádání rozhodčího vytáhnout udici z vody ke kontrole. Při hrubém porušení pravidel (použití nepovolených nástrah, překročení množství povoleného krmení, nerespektování pokynů rozhodčího, nedodržen í nepsaných zákonů etiky sportovního rybolovu nebo provinění proti rybářskému řádu a použití protihrotu) bude okamžitě diskvalifikován bez náhrady startovného!
Pokud něco není v pravidlech,řídíte serybářským řádem jezera Nebesák!
Nástrahy a návnady:
Povolené nástrahy jsou boilies a pelety v pevném stavu v průměru 8-30 mm. Obalovací těsta, boostery a dipy jsou povoleny, plovoucí nástrahy (pop-up). Povolené návnady jsou boilies a pelety v průměru 3-30mm (zákaz používání lepidla na pelety).
Množství krmení použitéhopři závodě je omezeno na 30 kg/tým+ pop-up bude zkontrolováno rozhodčími!
Vnadění a krmení je povoleno jen ze břehu a to pouze pomocí PVA materiálů, lopatky, kobry, košíčku a praku. Vnadění pomocí spombu nebo rakety povoleno pouze do startu závodu a po dobu 30 min ve stanovené časy:
Pátek 2. října 09:30 -10:00
Sobota 3. října 07:00 -07:30
19:00 -19:30
Neděle 4. října
07:00 -07:30
Nesmí se lovit (chytat) na:Housku, chleba a jiné pečivo, foukané a extrudované kukuřice (pufy) a jiné extrudy, partikl, krmítkové směsi, methodmixy, červy, žížaly ani jiné živé nástrahy! Nesmí se také používat umělé nástrahy, umělé kukuřice, červinebo umělé pelety. V žádné kombinaci s boilies nebo peletou!
Přechovávání a měření úlovku:Ryby, které nebudou ihned po ulovení zváženy, musí být uloženy do ekovaku (ekovezírku nebo saku). Větší ryby pouze po jedné v jednom saku. Amur a kapři nad 15kg se nesmí sakovat a musí být neprodleně zváženi a vráceni do vody. Ryby váží úsekový rozhodčí spolu s minimálně jedním členem družstva a její váhu neprodleně zapíší do úlovkových listů a stvrdí svými podpisy. Ryby se budou vážit stejným typem vah a saku.
Vážení ryb:Od 6-21 hod. se ihned váží všechny bodované ryby a mimo stanovenou dobu se váží pouze kapr nad 15kg a všichni amuři (volat na tel.kontakt 777 551 262 LukášKrucina).Ostatní bodované ryby budou v ekovezírku a zvážené v 6hod ráno.
Protesty:
O regulérnostiprotestu rozhoduje hlavní rozhodčí závodů, případně jeho zástupce. Nelze uplatňovat další vyjednávání.Závodníci mohou podat protest 2x za závod.
Právo pořadatelů:
Závody proběhnou pouze při plné obsazenosti (20-ti týmů). Veškeré informace o přihlášených týmech a případných změnách, budou k dispozici na facebook stránkách -Jezero Nebesák Chyť a Pusť.Závodu se mohou zúčastnit i ti zájemci, kteří nejsou členy ČRS nebo MRS.
Pořadatel má výhradní právo učinit změnu v propozicích. Závody probíhají za každého počasí, ale pořadatelé si vymezují právo přerušit či ukončit závod z důvodu živelné pohromy.
Jedná se o privátní soukromou klubovou akci a pořadatel si vyhrazuje právo odmítnout zájemce o závod!
Během pátečního dne od 12 hodin do 20 hodin bude pro Vás připravený raut v podobě grilovaného masa, klobás, guláše a čepovaného piva (max. 2 ks os.) Během sobotního dne bude pro závodníky v hlavní budově od 12-13 hod a večer od 17.30-18.30 hod k dispozici guláš+ polévka a čepované pivo(max. 2 ks os.)
Pořadatel WWW: http://www.jezeronebesak.cz/zavody-a-jine-akce

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.