Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 183 termínů závodů
V minulosti zadáno 10135 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 10.10.2015
Místo konání závodu Plzeň - mládež
Kraj Plzeňský
Název závodu Dětské rybářské závody
Název vodní plochy Borská přehrada
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Přihlášky závodníků
V den závodu od 07.30
Možno předem na email pavel.nocar@centrum.cz.
Závodí se ve dvou samostatných dětských kategoriích, děti do 10-ti let a děti do 18-ti let,
Časový harmonogram závodu
První část od 09.30 hodin do 13.00 hodin
Způsob losování závodních míst Závodní úsek bude rozdělen do dvou sektorů podle počtů přihlášených. Losování proběhne v čase, podle časového harmonogramu a to nejdříve bude vylosována kategorie dětí do deseti let a následně dětí do osmnácti let
Typ závodu
Plavaná
Položená
Feeder
Závod pro
Mládež do 15 let
Startovné
Bez startovného
Krmení
Povoleno
Typ revíru
Stojatá cca ha
Osádka ryb závodní trať v délce cca 1km , závodní sektory min. 5m, osádka ryb kapr, karas,cejn, plotice, lín, ouklej, okoun, atd. Hloubka 1,5-3m.
Bodování Ryby se budou po dohodě vážit nebo měřit 1cm = 1bod. V každé kategorii vítězí ten, kdo dosáhne v závodu největší váhu nebo bodů. Při shodě rozhoduje větší ulovená ryba.
Ocenění pro vítěze Každá kategorie bude vyhodnocena samostatně a první tři závodníci získají cenu v podobě poháru a hodnotných cen od našich milých sponzorů. Ceny jsou připraveny pro všechny startující děti.
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Závod probíhá podle rybářského řádu, zákona 99, prováděcí vyhlášky 197, ustanovení Závodního a Soutěžního řádu sekce LRU feeder, v platném znění pro rok 2015, s níže uvedenými úpravami:
Nástrahy, návnady a způsob vnadění.
1. Celkové množství návnad a živých nástrah není nijak omezeno, je doporučeno mít maximálně jeden 12-ti litrový kbelík krmné směsí a maximálně 1 litr živých nástrah.
2. Závodníci mohou vnadit podle svého uvážení. Platí, že za přihlášené děti stále nesou plnou odpovědnost rodiče, s dětmi do 15-ti let musí být přítomen rodič, nebo jiná osoba starší 18-ti let, která je v době konání závodu za něj zodpovědná.
3. Je doporučeno mít vyprošťovač háčků (pean, obůstek), jednu jakoukoliv nádobu na krmení, delší podběrák a vlastní vezírek, který musí být pokud možno po celou dobu závodu minimálně z poloviny ponořen ve vodě z důvodu šetrného zacházení s rybou.
4. Do sektoru závodníků do deseti let mohou vstoupit i jejich rodiče, pomocníci, doprovod, a mohou dětem pomoci s přípravou, mícháním krmení, navázáním prutů a podebrání úlovků
7. Do sektoru závodníků do osmnácti let mohou vstoupit , pomocníci, doprovod a mohou dětem pomoci v přípravě , míchat krmení a podobně, ale během závodu už mohou pouze navazovat zamotaný prut, nic jiného není dovoleno.
Pořadatel upozorňuje, že každý závodník se zúčastňuje na vlastní nebezpečí a odpovídá za škody jím způsobené a jemu způsobené, musí dbát na pořádek ve svém okolí a za děti ručí rodiče.Po skončení závodů je povinen své místo řádně uklidit a to včetně odpadků, lahví a různého dalšího odpadu.
Po dobu závodu slíbili pomoc dětem naši reprezentanti, ligoví a divizní závodníci

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.