Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 179 termínů závodů
V minulosti zadáno 10135 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 28.10.2016
Místo konání závodu Polička
Kraj Pardubický
Název závodu PODZIMNÍ MUŠKA - memoriál Zdendy Forchtsama
Název vodní plochy Pk1
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Přihlášky závodníků
V den závodu od 05.30
Přihlášky: možno podávat do 20. 10. 2016 u ředitele závodu p. Josefa Konopáska na tel.: 604 855 132 od 9.00 do 18.00 hod., stačí i SMS. Přihlášený závodník je povinen se při neúčasti včas odhlásit!
Typ závodu
Muška
Závod pro
Jednotlivce
Startovné
Dospělí 600 Kč Mládež 300 Kč
Typ revíru
Stojatá cca ha
Ocenění pro vítěze Pro vítěze závodu budou připraveny hodnotné ceny a poháry pro top 10 !!! Kategorie juniorů, bude vyhlášena a ohodnocena samostatně!!! Závod proběhne jako bodovaný do žebříčku LRU muška.
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) Propozice závodu:
Závod proběhne jako břehový závod jednotlivců podle platného závodního řádu, zákaz brodění, zákaz používání háčků s protihrotem ( může být zamáčknutý), podběrák libovolné délky. Každá ulovená ryba nad 15cm v kole se počítá za jeden bod, o umístění v kole rozhoduje jen počet ulovených ryb, nikoliv jejich velikost nebo největší ryba. Každý závodník si může změřit libovolný počet ryb, ale počítat se mu bude jen ta největší v případě shody umístění ze tří kol. Každá ryba se co nejšetrněji pouští hned zpátky. Každá ryba se podebírá a závodník nesmí po ulovení ryby chytat dříve, dokud není ryba zapsaná v závodní kartě. Závodník si rybu do závodní karty zapisuje sám a musí si ji nechat ihned podepsat sousedním závodníkem po levé nebo pravé ruce. Pokud není ryba podepsaná, nesmí závodník chytat dál! Závodníci, kteří soutěží o body do žebříčku LRU, si nesmějí ponechat žádnou rybu (mají možnost si odchytat po ukončení závodu), ostatní si mohou během závodu ponechat 3 ks lososovitých ryb a 1 ks štiky. Přesný rozpis závodu a doplnění propozic bude upřesněno ráno před závodem. Při účasti do 90 startujících se bude chytat v jedné skupině a budou se chytat 3 kola, každé kolo bude probíhat s jednou rotací a bude se chytat dvakrát 40 minut s 10 minutovou přestávkou. To znamená, že každý závodník odchytá 6krát 40 minut, ale bude mít 3 výsledky. Závod nebude rozdělen na sektory, což se bez problémů osvědčilo. O vítězi rozhoduje co nejnižší součet umístění ze 3 kol, při shodě umístění celkový počet ryb, potom největší ryba, případně další větší ryba. Po ukončení kola si závodník a soused navzájem podepíší svoje karty a odevzdají je rozhodčímu. Dodatečně odevzdaná karta nebude započítána. Závodníci, kteří v kole nechytí rybu, mají všichni poslední umístění v kole to je celkový počet startujících. Garantem závodu je ing. Petr Staněk. Hlavní rozhodčí bude určen před závodem. Protest je možno podat u hlavního rozhodčího po složení částky 1000,- Kč. V případě neoprávněného protestu propadá tato částka ve prospěch pořadatele. Závodník chytá na vlastní nebezpečí. Pořadatel si vyhrazuje právo na případné drobné změny.
Prezentace 5.30 - 7.15 hod.,
7.40 – vstup na stanoviště
Začátek 1. Kola: 8.00 hod.
Pořadatel WWW: http://www.rsvysocina.cz/

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.