Rybářské žebříčky, rybářské závody

Rybářské žebříčky - Veškeré LRU

Aktuální informace o dění v rybářství trochu jinak

Termíny, výsledky, fotogalerie, komentáře, ...

Aktuálně zadáno 183 termínů závodů
V minulosti zadáno 10135 termínů závodů
Přihlášení | Registrace
Vše | Položená | Plavaná | Feeder | Muška | Přívlač

Kontakt: rybarskezebricky@seznam.cz

Závody



 

 

 



 

 

Pro hodnocení závodu nebo možnost diskutovat se musíte přihlásit

Diskuzi k závodu můžete zobrazit zde. Diskuze pro závod je prozatím prázdná.

 

Hodnocení závodu dle uživatelů:

Závod nebyl uživateli prozatím hodnocen.

Závod nemůžete ohodnotit, nejste přihlášen.

 

Datum začátku závodu 18.03.2017
Místo konání závodu Petříkov
Kraj Středočeský
Název závodu Závod v přívlači
Název vodní plochy Pokutník
Odkaz na mapu (např mapy.seznam.cz) Odkaz na mapu - Odkaz se otevře se v novém okně
Přihlášky závodníků
V den závodu od 07.00
Možno předem na telefonu 606884799
zaplatit je možno na prodejně Rybářské potřeby Black Bass, Slezská 44, Praha 2 a pro velký zájem doporučujeme co nejdříve(kapacita tratě je pouze 40 míst).
Časový harmonogram závodu
  7,00hod – 7,45hod prezentace
7,45hod – 8,30hod losování
8,30hod – 9,00hod příprava na závod A1
9,00hod – 9,50hod závod A1
9,50hod – 10,00hod přechod,příprava na závod A2
10,00hod – 10,50hod závod A2
10,50hod – 11,00hod přechod, příprava na závod B1
11,00hod – 11,50hod závod B1
11,50hod – 12,00hod přechod,příprava na závod B2
12,00hod – 12,50hod závod B2
12,50hod – 13,50hod občerstvení, sčítání výsledků, Předváděcí akce
14,00 -14,50 finálové kolo
15,50 vyhlášení výsledků, předání cen
Způsob losování závodních míst Závodníci se rozlosují do čtyř skupin po deseti a losem se určí, kdo kdy chytá. V prvním závodě (označený A1) chytá prvních deset závodníků na levém břehu a druhá desítka závodníků na pravém břehu. Ve druhém závodě (označený A2)chytá třetí desítka závodníků na levém břehu a čtvrtá desítka na pravém břehu. Ve třetím závodě (označený B1)chytá první desítka závodníků, (kteří chytali první závod na levém břehu)na pravém břehu a druhá desítka závodníků (kteří svůj první závod chytali na pravém břehu) na levém břehu a poslední závod (označený B2) chytá třetí desítka prohozená se čtvrtou desítkou.
Typ závodu
Vláčka
Závod pro
Jednotlivce
Startovné
Dospělí 450 Kč
Povolené nástrahy na nástraze musí být háčky(jedno, dvoj, nebo trojháček) bez protihrotu,(bude velmi přísně kontrolováno)
Zakázané nástrahy je zakázáno chytat na jakoukoliv živou nástrahu, jsou zakázany sbirulína, kulová plovátka a podobné splávky
Typ revíru
Stojatá cca ha
Osádka ryb Závodní trať: rybník se nachází nedaleko Prahy vedle obce Velké Popovice ve vesnici Petříkov. Z centra Prahy po dálnici D1 trvá cesta cca 25minut.(více info na www.pokutnik.cz) Výskyt ryb: pstruh duhový a obecný,siven alpský, siven americký, candát,okoun,
Bodování chytá se systémem chyť – pusť, ryby se neměří, neváží, bodují se, každá ulovená ryba jakékoliv délky rovná se jeden bod, rozhodčí nebo bodovací komise zapíše závodníkovi bod, pokud dostane ulovenou rybu do podběráku, potom ji musí okamžitě šetrně pustit, každý závodník musí mít delší podběrák z důvodu vyšších břehů, na místě při jakémkoliv protestu rozhodne rozhodčí po poradě s bodovací komisí, platí přísné pravidlo šetrné zacházení s rybou, v případě porušení je okamžitá diskvalifikace bez jakékoliv náhrady.
Ocenění pro vítěze Hodnotné ceny pro prvních 10 závodníků, dle vlastního výběru v místě konání akce (pruty, navijáky, nástrahy atd.)
Ostatní doplňující údaje (povinné vybavení, občerstvení, apod.) V CENĚ JE OBČERSTVENÍ (grilovaná klobása a nealkoholický nápoj ) . V případě nutnosti si pořadatel vyhrazuje právo změny časového harmonogramu závodu. Pořadatel upozorňuje, že každý závodník se zúčastňuje na vlastní nebezpečí a odpovídá za škody jím způsobené a jemu způsobené, musí dbát na pořádek ve svém okolí a po skončení závodů je povinen své místo řádně uklidit a to včetně odpadků, lahví a různého dalšího odpadu. K účasti na závodě nejsou nutné žádné doklady. Platí, že za přihlášené děti stále nesou plnou odpovědnost rodiče a doporučuje se, aby s dětmi do 15-ti let byl přítomen rodič, nebo jiná osoba starší 18-ti let. Na místě konání akce se na vás budou těšit zástupci FT-Fishing a Rybářské potřeby Black Bass... Petrův Zdar
Hlavní sponzor závodu Název: Rybářské potřeby Black Bass a FT-Fishing

 

 

 

 


Copyright © 2013-2024, Rybářské žebříčky, z.s.